Cosplay

Tampere Kupliissa on vuorossa tälläkin kertaa cosplay-ohjelmaa. Kilpailu on tuttuun tapaan Finnkino Plevnassa ja finalistien yleisöäänestys Aamulehden sivuilla. Tänä vuonna kuvauspalvelu on avoinna kaikille kävijöille lauantaina iltapäivästä. Kuvauspisteellä on luvassa myös Välähdys-kilpailu.

Äänestykset

Voit nyt äänestää suosikkiasi cosplay-kilpailun finalisteista Aamulehden sivuilla. Äänestys on avoinna keskiviikkoon 13.4. klo 12 saakka. Tulokset julkistetaan torstain Aamulehdessä sekä torstain kuluessa Aamulehden nettisivuilla.

Välähdys-poseerauskilpailun äänestys alkaa puolestaan keskiviikkona ja on avoinna viikon. Löydät äänestyksen keskiviikon iltapäivästä Välähdyksen sivuilta.

Kuvat

Kuvia ilmestyy tapahtumaa seuraavien päivien kuluessa Aniki.fi kuva-arkistoon.

Kilpailu

Cosplay-kilpailun säännöt löydät Cosplay Finland Tourin sivuilta. Ilmoittautuminen on jo päättynyt.

Kuvauspalvelu ja photoshootit

Yleinen kuvauspalvelu sekä Välähdys-kilpailu lauantaina heti cosplay-kilpailun päätyttyä noin klo 13, avoinna klo 16 saakka. Paikkana Media 54, Siperian kauppakeskuksen perällä, pienlehtimarssin vieressä. Tule yksin tai porukalla hakemaan kunnon valokuvat maksutta. Voit myös osallistua Välähdys-poseerauskilpailuun - mutta tule ajoissa, sillä paikkoja kilpailuun on rajoitetusti.

Tampere Kupliin perinteinen photoshoot-matka järjestetään sunnuntaina, lähtö klo 13 Siperian infopisteeltä. Mukaan ovat tervetulleita sekä kuvattavat että kuvaajat.

Lisätiedot löydät CFT:n Tampere Kuplii -sivulta. Myös valokuvaajan blogiteksti Tampere Kupliista kannattaa lukaista.

Ota yhteyttä

Voit ottaa sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen:
cosplay (ät) tamperekuplii (piste) fi
puh 050 5950047 / Kyuu Eturautti

Sarjakuvaseura
B2
Genrewear
Plevna
Urumi